Skriv din beskrivning här!

nyklippt

så var man nyklippt och lite fräschare i håret! tack och bock för det, hua vad slitet det var.. lovet och denna vecka går fort.. det är redan onsdag och jag har precis gjort mig i ordning för att åka in till stan och träffa madde med flera. imorse kom mia på frukost vilket var väldigt mysigt. 
hejjhoppp så länge! 


lovdag nummer 1

idag vaknade jag, gjorde mig en god frukost och for sedan till stan för att uträtta några ärenden för att sedan åka till min prins som jag inte träffat på fyra dagar. nu sitter jag hos han och ikväll ska vi bara mysa och kolla på film. kramkram

älskade frukost

vad går upp mot en god frukost på ett lov? ingen stress, bara att njuta

höstmys

jag och bästa karolina gick ut och ville fånga hösten på bild, passa på litegrann innan vintern och all snö har kommit. 
 
 

lördagsgym

två bilder från mitt och karolinas förra arm/axlar/rygg pass. första bilden är ifrån då vi hade kört på crosstrainern i 30 min, vi svettades ikapp och kunde knappt andas, så vi föll ner på golvet och var tvungen att få tillbaka andan. världens bästa känsla "jag gjorde det, jag gav inte upp även fast jag inte ville någonting hellre". det är så otroligt hur mycket hjärnan kan påverka, man tror att man inte klarar det men så säger hjärnan DU GER FAN INTE UPP NU, och då gör man inte det. 

LOV

hejsan hoppsan kära ni! 
skitdålig bloggning, jag vet. men det har vart en ganska stressig vecka och jag har ärligt inte haft tid. jag har vart tvungen att koncentrera mig på skolan och komma in i allt såhär första veckan efter praktiken. 
jag inledde lovet med en hemmakväll hos min mor framför idol. dagen efter for jag och karolina in och tränade och körde ett härligt pass på 2,5 timmar. sen åkte vi till henne och bara mös, vi fick även sällskap på kvällskvisten av våra trogna åskillar. en sen kväll/morgon med mycket skratt och prat. 

back to school

idag hade jag en vanlig skoldag för första gången på 6 veckor! samtidigt som det var väldigt tråkigt att behöva lämna Clarion så kändes det inte så tokigt att komma tillbaka till skolan. alla pratar om hur skolless de är, men för en gångs skull känner jag mig lite motvierad till skolan! praktik = win+win!
efter skolan åkta jag till emil och pluggade, sen gick vi och körde ett två timmars arm/axlar/rygg-pass. gick superbra och det känns verkligen att man får ut nått av träningen. nu ska vi sova, supertrötta är vad vi är. godnattt goa ni! 

I'M BACK

HEEJ! slut på praktik och åter tillbaka till bloggningnen. jag är bloggningssugen och vill använda kameran. 
hihoooo. just nu sitter jag hos min fina och pluggar med en kopp te. ha en fin söndag, puss och kram
 

busy woman

samma som förra veckan har jag haft fullt upp och ingen tid eller energi för att blogga.. eftersom jag har praktik nu blir det väldigt mycket, men antar att bloggningen blir bättre när den är över, så stå ut. måste lägga ner all energi på praktiken genom att lägga sig tidigt eftersom det brukar vara tidiga mornar osv. aja, lite bilder har jag tagit så jag kan berätta kort om min vecka. kraaaam


i måndags vaknade jag upp av att min syster väckte mig, vi mös på hemma till klockan blev runt halv fyra. jag var ledig från praktiken så jag tränade lite och så. 


i tisdags hade jag och min älskade emil 1 år. så vi beställde halsband där vi graverade in namn och vårt datum (nej vi har inte förlovat oss haha). sen gick vi och åt en jättegod middag på clarion för att sedan ha hemmamys med ljus och film. tänk, ett helt år har jag fått varit världens lyckligaste tjej. jag älskar dig Emil. 


onsdag och torsdag har jag inte så mycket att säga om.. denna vecka har jag fått varit på konferens och reception så jag har bytt praktikoutfit hihi. tycker det är bra att få en helhetsbild av det hela. även hela nästa vecka ska jag vara på konferensen. 


i fredags hade jag en timmes lektion svenska.. sedan träffade jag madde en sväng, och på kvällen åkte jag till linnea för tjejmys framför idol. hon bjöd på god mat och gosigt sällskap. där spenderade jag även natten. 


i lördags vaknade jag upp hos linnea, sedan kom pappa och hämtade mig och vi for och handlade. sen på kvällen kom emil och vi gjorde tacos, världens godaste mat! 

idag söndag vaknade jag upp brevid min prins. vi gjorde american pancakes och sen har vi bara myst. han var tyvärr tvungen att åka hem, så jag har bara stökat på här hemma. eftersom jag och emil har vart med varandra nästan varje dag i ett helt år, så ska vi prova att se hur det funkar att vara utan varandra en vecka, ett litet test sådär. jag saknar han redan otroligt mycket, och det har bara gått några timmar..