Skriv din beskrivning här!

ÄNTLIGEN HELG!

helgen är äntligen kommen och jag är överlycklig, två sovmornar och två myskvällar! 
jag slutar alltid tidigt på fredagar så klockan är precis strax efter ett och jag ska snart bege mig mot gymmet för att köra ett benpass med viktoria. kram hej

Granatäpple

så var det måndag igen! denna vecka börjades av att jag pratade med några andra om gymnasiet och om våra program inför massa nior på parkskolan, känns så konstigt att stå och berätta om gymnasiet och att jag är andraårselev då det känns som att jag var nia igår.. efter skolan körde jag ett härlig magpass i följd av gott kvällsfika. nu ska jag och min fina pojkvän släcka våra små blå och drömma om fred på jorden. kram

fredagsmys

detta mys bestod min  fredag av! massa härliga tjejer som samlades hos karolina för lite samkväm, kanonkul!!
 
 

MIN TUMBLR

www.mywaytofitnessss.tumblr.com

mitt nya kostschema

i och med skolstarten har jag börjat köra med ett kostschema. jag skulle inte kalla det för någon "diet" eller så. mitt schema går ut på att äta alla 3 huvudmåltider: frukost, lunch & middag. det får ej vara skräpmat eller dylikt så som godis och chips. jag äter inte heller sötad yoghurt eller mjukbröd om det inte är jättegrovt. mina luncher och middagar ska se ut som på bilden nedan. halva tallriken med sallad (helst tre olika färger, men eftersom skolans sallad är kass så kunde jag bara ta en färg den dagen haha), sen lite kolhydrater och mycket protein. vissa kör med inga kolhydrater alls, men det skulle jag nog aldrig klara av.. i love pasta<3 jag ska även dricka en  proteinshake efter varje träning och dricka MYCKET vatten varje dag. en dag i veckan får jag fuska, och det innebär inte "svulla" utan det innebär kanske lite godis, eller nån onyttigare måltid.
nu nämner jag bara en del av "reglerna", men ungefär så kommer jag köra och se hur det går. HEJA HEJA! 

välkommen tillbaka rutinerna!

hej fina ni! jag förstår inte hur ni står ut med min blogg då jag knappt håller den vid liv.. all kärlek till er! men nu har skolan börjat och rutinerna har kommit tillbaka, i och med det mer bloggning! första dagen fick vi veta att två prov ska göras nästa vecka + en fet inlämning, inte sån start som jag ville ha men.. man får tänka att det kunde vart värre ;) 
just i detta nu sitter jag och knaprar på nötter hos emil, ska snart ta tag i plugg.
livet är fint, kraaaaaam!

2013 --> 2014

här kommer ett urplock från det gågna året. jag skulle kunna skriva en lång text om mycket som hänt och hur jag upplevde mitt 2013.. men jag kommer inte att göra det, utan jag vill bara säga tack till alla som vart med och gjort det superbra. nu blickar vi framåt, och mina stora nyårslöften är att: följa mitt kostschema samt träna minst 4 ggr i veckan. hoppas ni vill följa med mig det kommande året, det kommer att bli fyllt av träning, äventyr, mat ( haha såklart), kompisar och en maaaaassssaaa annat! kram på er! 

no excuses

på lovet har jag även tränat, inga undantag! vi ba kör, och det är underbart :D

HEJ IGEN

eftersom det är lov borde jag ju egentligen ha all tid i världen att blogga, men på något konstigt vänster blir det tvärtom.. och knappt nå bilder har jag tagit heller.. bättring lovas ;-) jaja, här kommer några få bilder från lovet, de tre nedersta är från min nyårsafton, vilken för övrigt blev superlyckad! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!