Skriv din beskrivning här!

Husmor

Så, torsdag och jag har lekt husmor och kommer på riktigt inte ihåg när jag var så här effektiv senast! Idag har jag hunnit med: tvättat och hängt tre tvättar, vart hos tandläkaren, dammsugit hela källaren, städat badrummet, städat och rensat i min garderob, städat mitt rum, fått undan en skoluppgift, planerat inför pappas 50års dag osv. Faktiskt lite utav att jag är stolt över min insats! Snart ska jag gå och lägga mig, imorgon fyller pappa 50 och vi har roliga saker planerade hela dagen! Kram och hejs


Passion för läppstift

Jag och Linnea pratade här om dagen om läppstift, att hon hatar att använda dem och att jag älskar det! Tog därför och räknade hur måna jag hade, och visade sig att jag hade 10 stycken! Älskar att köpa nya i en nyans som jag inte har. Men kanske räcker nu för ett tag :D


När karusellerna sover

Idag onsdag, eller ja igår onsdag blir det faktiskt med tanke på att klockan slagit över 00.00 så hängde jag till en början med Felicia på stan, vi uträttade lite ärenden och avslutade med en välförtjänt panini på pause. Efter det åkte jag hem för att hänga med Ludvig. Vi hade planerat att ha maraton på julkalendern "när karusellerna sover" då det är pinsamt att jag inte har sett den. Det gick bra första timmarna men de sista 5-4 avsnitten blev riktigt dryga, men vi klarade oss igenom det och jag känner mig som en lite bättre människa!
Nu ska jag sova, imorgon väntar sovmorgon i följd av tandläkarbesök och jag är inte taggad. Godnatt!




Klassfest

Igår var det klassfest! Det bjöds på härliga skratt, musikbattles, bad i Storsjön, bastu, lekar och så vidare! Vi höll på till tidiga morgonen, och konsekvenserna får man stå för idag, dagen efter.. Men de var det värt! 

Lovdag 1

Första dagen på lovveckan, då passar det perfekt med haloweenfest tyckte min klass, och så även jag! Finns inget bättre än utklädningsfester!! Så nu är jag påväg in på stan och ska shoppa roliga saker med Linnea!
Puss&kram

LOV

Idag fick jag äntligen lov!!!!! Vi fick det egentligen i fredags men eftersom jag jobba lördag & söndag så känns det som att mitt lov började idag. Det firades med lite mys hos Felle. Dessa lediga dagar ska i stort sätt gå ut på att sova så mycket som det bara går. 
Nu ska vi sova, det är storm ute vilket gör det extra mysigt att bädda ned sig i ett mysigt täcke. Godnatttt

Mysmomma

Denna snöiga torsdagskväll har jag spenderat lite kvalitetstid med världens bästa mormor! Vi har pratat om allt möjligt, ätit mycket god mat, kollat på bland annat halv åtta hos mig och möjligen pratat lite till. De som känner min mormor vet att hon är expert på att hålla en konversation vid liv, hon skulle kunna vinna priser för det! 
Är så tacksam för att hon finns, och jag skäms över att vi är tillsammans så lite med tanke på att hon är så pass gammal. Jag tycker man ska lyssna och lära av sånna som henne, som har så många års erfarenhet av vad livet kan innehålla. 




Tisdagsmys

Så var tisdagen kommen, andra dagen på veckan. Hade detta varit jag för några månader sedan (innan jag hade jobb) hade jag förmodligen skrivit "bara 3 dagar till heeeeelg". Men nu förtiden så jobbar jag mestadels alla helger, vilket gör att jag inte längre ser fram emot helgen på samma vis, allt går bara runt. Haha vad negativ jag lät där, mina egna val och jag ska verkligen inte klaga! Cash is king! 
På skolan fick jag ett sms av pappa dör det stod att han inte skulle sova hemma, vilket direkt betyder att jag inte kan sova själv (aldrig någonsin sovit själv hemma, Cornelia 18 år). Så ikväll ska min fina vän Fanny sova hos mig. Ska bli jättemysigt då vi ska laga middag, plugga några ynka minuter och sedan mysa ner oss framför tvn! Hejsvejs så länge 



Remeber me?

Vill börja detta inlägg med att skriva att ni borde inte lita på mig vad det gäller mina löften angående aktivt bloggande.. Får suget, och sen tappar jag det direkt efter. Nu har jag det igen, ingen aning hur länge det vill stanna denna gång, men må vara roligt så länge det varar tänker jag :)
Så snabb update, idag är det måndag och den har varit bra, sover hos bästis och har inte träffat henne på ett tag! Skolan rullar på, så även jobbet på Via Grande! Jag har precis gjort en tårkanalsoperation i Stockholm som jag tänkte skriva lite mer om framöver! Det är även klart att jag åker till Teneriffa januari för att ha min praktik där i 3 månader (det kan jag också skriva mer om framöver, men under den resan är det obligatoriskt att föra blogg, så den kan ni följa då om ni vill). 
Citatet nedan på bilden är ord som jag tänkt på väldigt mycket senaste tiden, och dom hjälper mig kring mycket! Så det kan vara ett tips ifall ni står inför ett jobbigt beslut ni ska ta!
Godnatt på er, kul att skriva lite igen så får vi se om det håller denna gång ;)