Skriv din beskrivning här!

CHRISTMASTIME

här kommer lite bilder från både lilla julafton hos min mor och vanliga julafton hos min far. jag har haft en superbra jul och fick det jag önskade mig. mycket mat och mycket skratt har även gjort dessa dagar kanonbra! mycket cheat... snart går jag tillbaka till det vanliga livet ;) men nu njuter jag av julens alla onyttigheter.
hoppas ni där ute också haft det lika bra som jag, kraaam 

minijulafton med emil

här är lite bilder sen min och emils minijulafton, eftersom vi inte kan spendera den riktiga tillsammans.. mysigt som sjutton var det, önskar att det var julafton oftare! innehållet av julklapparna får ni se senare ;) 

life is nice

heter man cornelia sundsten från ås så snurrar livet på fint, precis fått lov och det är jobb som gäller för det mesta. om några dagar är det julafton vilket ska bli supermysigt! idag har jag jobbat min första arbetsdag i bydalen, tjohooo!
på återsende, kram

liten sammanfattning

ahhh jag har fullt upp hela tiden med skolan, jobb, träning och allt utöver! men jag tar lite kort då och då, så här kommer en liten summering sen jag skrev sist. det är väldigt mycket just nu, men jag bloggar då jag kan och har tid! 
imorn tar jag lov och sticker upp till bydalen för lite utbildning och jobb, ska bli superkul! ikväll ska jag och min prins ha lilla julafton vilket ska bli supergos! 
kramkram
 

better bodies

åh om någon vänlig själ ville skänka dessa till mig alltså!!!!!! något jag verkligen vill ha just nu

no pain no gain

hejsan! tisdag idag, lång dag på skolan som alla andra dagar förutom på fredagar.. hela helgen har jag jobbat på clarion, underbart! ingen sovmorgon fick jag, men det är det så värt. idag körde jag och madde gärnet med våra magar! hade jag tiden skulle jag kunna spendera hur många timmar som helst på gymmet, synd att man inte kan det bara.. nu är klockan snart tio och jag tänkte släcka nattlampan och ta mig en blund. kvällen har gått ut på konversationer i timmar med min bästavän, vad skulle jag göra utan henne? helt vilse skulle jag vara, mer än vad jag redan är vill säga ;) 
godnatt och sov gott! 

sometimes you have to let things go

det förflutna är inget bra ställe att leva i, ibland kan man fastna där och glömma nuet. men det gäller att blicka framåt och kunna släppa saker. jag vill leva lycklig, och för att de ska gå måste man kunna ge och ta, även fast det ibland tar emot. det lönar sig nog i längden. lite töntigt och djupt skrivet kanske men jag upptäckte det idag, man slösar alldeles för mycket tid på vad som är dåligt och sprider dålig energi, istället för att rätta till vad som är fel. man lever bara en gång. 

lunchdate med bästavän

idag efter skolan gick jag och min bästavän på en lunchdate på Cuprum. otroligt god mat som man skulle kunna äta ihjäl sig på, ett ställe jag verkligen rekomenderar att käka på! Mia du är så bra, tack för att du finns. 

paketkalender

jag och min favoritperson har en varsin paketkalender åt varandra från den 1a december till den 24e december då vi varje dag får och ger små söta paket. välrdens bästa och mysigaste idé. alltid sen jag varit för "stor" för paketkalender (enligt mina föräldrar) har jag saknat detta koncept så. så vad kunde vara bättre än att ha den med emil? dagen till ära fick jag en ryggkliare för bland det bästa jag vet är att bli kliad på ryggen, och han börjat bli lite trött på det nu. tusen tack bästa du!
 

kvällsfika

såhär ser min och Emils nya kvällsfikasrutin ut! supergod, mättande och inte allt för onyttig. love it!
 

Hej igen

Anledningen till usel bloggning är för att förra veckan hade jag fullt upp i stort sätt hela tiden!!! Men nu har det lugnat ner sig och jag är nere på jorden igen. Förra veckan fick jag bland annat reda på att jag ska operera min tårkanal i Stockholm om nån månad... Sen var jag även på kickoff för mitt nya jobb i bydalen som jag ser så fram emot! Jaja nog om förra veckan, idag var jag, Emil och Henke på gymmet. Körde ett underbart pass med bröst och biceps!