Skriv din beskrivning här!

vi bara myser

bara jag och ida som är med på noterna.. mysigt hade vi i alla fall hihi
 

söndagssysslor

min söndag har bestått av plugg i timmar med massa småskit som skulle in som jag bara inte tagit tag i, skönt att få de gjort! sen har jag övningskört, hejaheja, och sen tjejmys hos Evelina med tacos och älskade solsidan. nu ska jag gå och lägga mig, skola imorn. godnatt goa ni :)

kalasdags

hänger med världens bästa person. snart ska vi på kalas hos min mor! ha en bra helg, kraaaaam 

onsdag

hej onsdag! dålig hårdag.. så jag fick låna johannes keps go som han är, riktigt chill. ikväll ska jag jobba en sväng, och sen sova hos min mor som jag saknar. kram kram
 

fullt upp

dagarna rullar på och fylls med träning, skola och annat! igår hann jag och emil med lite vardagslyx i form av bio, supermysigt. resten av veckan är bokad med träning, servering på hov, jobb, inlämningar, träning och så vidare. poooossss



söndagsmys

så var det söndag.. dagen full med ångest att det bara återstår några timmar till skola igen.. men på nått sätt gillar jag söndagar, dom är lugna och mysiga. idag tog jag en vilodag från träning, känner att jag behöver denna dag att bara ta det lugnt och göra klart lite plugg osv. snart ska jag göra mig i ordning och åka mot Emils hemort.

denna gjorde vi till frukost idag, mycket god! inget tillsatt socker, bananen fick sköta den söta delen! kraaaaam

lördag

två bilder från igår, lördag. gårdagen bestod av gym och sedan vart jag och gosen bjuden på en supertrevlig middag hos Matilda med henne och Fockart. vi satt och åt god mat och pratade i timmar.
på bilderna har jag även på mig två av mina nyaste inköp, tröjan och jeansen.
kraaam

magemagemage

gårdagens pass bestod av mage i 1,5 timmar. jag kände verkligen för att ta ut mig till max så att det skulle brännas på riktigt, så jag dagen efter (idag) skulle få en galen träningsverk, vilket jag också har fått! underbart!


fredagsmys med Ronja

efter dagens gympass åkte jag och Ronja (GRATTIISSSSS TILL KÖRKORTET BÄSTAAA!!) till ica och köpte massa gotta i form av nötter och morötter&dipp. så hela kvällen har vi myst och tagit igen de vi missat, va ett tag sen vi sågs. nu ska jag gå och lägga mig, imorn är en ny dag som kommer fyllas med gym och mys, precis så som jag vill ha det. kram på er
 

rygg/axlar

axlar/rygg på dagens härliga schema! älskar detta pass då jag känner att jag utvecklas från vecka till vecka! vissa pass får man köra ensam, och självklart går det med! men jag älskar att köra tillsammans, så jag vill bara tacka er som gör mina pass så mycket roligare och mer motiverande! dagens tack går till Ronja, Emil & Henke.


HTlivet

en dag från HTlivet (hotell&turismlivet)! älskar min linje då vi bland annat får vara på olika restauranger och servera. dessa bilder är tagna från Hov då vi serverade en finare middag.

BEN<3

LEGDAAAY! ett härligt  pass på 1,5 timmar där jag bland annat för första gången maxade i benböj, vilket blev 55kg! det kan bara bli bättre, ska bli superkul att se om det blivit resultat om någon månad. körde idag hårdare med benen än någonsin förr, svetten rann och nu efteråt är dom helt mör. längtar till morgondagens känsla ;)

back on track

ååååååh äntligen tillbaka till gymmet, två veckors vila fylld med lov och förkylning. förkylningen var inte bort helt idag heller, men nu orkar jag inte vara hemma ifrån det längre. även gjort om mitt tränings&kostschema, så det känns motiverande och roligt. dagens pass bestod av armar axlar och rygg i 80min. ingen kondition pga av förkylningen. nu känns allt bra igen, hihoooo! 
ha en trevlig kväll, det ska jag ha med mitt hjärta


 

DRAKE

så vart det bokat och klart. samma helg som jag fyller 18 ska jag och linnea spendera tre nätter på hotell i Stockholm, plus att vi på lördagen ska se drake. aaahh jag längtar så jag blir tokig, kommer bli helt galet kul!

myslördag

igår, lördag, hade jag och mia en mysmiddag hemma hos mig i min källare, vi kollade även på lite film och så vidare. sen kom emil och spenderade natten hos mig.
maten vi åt bestod av kyckling, egengjord klyftpotatis och tzatziki gjord på lätt creme freiche, gurka, citrondroppar och vitlök. efterrätten var vaniljkvarg med hallon, enkelt och SUPERgott.

happy friday

härliga fredag! förkylningen känns idag lite bättre, men fortfarande inte helt bra så ingen träning idag heller.. jag har beslutat mig att inte träna förns på måndag för att bli helt återställd. kvällen spenderas hos min mor med som vanligt god mat, färgning av hår, idol och koppar med te!
ha en mysig kväll, kram!


torsdagkväll

här i min källare sitter vi sjuklingar och myser, ända fördelen att vara sjuk!
vill också ge en hälsning till min pojkvän som är finast i världen, tack för att du finns och för allt du gör, du är bäst.
 

sjuker med feber

så ligger man hemma, sjukanmäld från skolan pga förkylning. på söndag är det två veckor sen jag gymmade sist.. och det gör mig helt GALEN! lovet tog jag som en vilovecka, eftersom man får inte glömma bort att bara vara och sköta om sig själv också, och låta kroppen vila riktigt. de två första skoldagarna var jag helt uppbokad då emil fyllde år och dagen efter hade jag skola och möten från 08.15-21.00.. och dagen efter blev jag förkyld. detta är tortyr och jag är mer motiverad och taggad än någonsin, tror det får bli dubbelpass varje dag så fort jag blivit frisk ;)

Hejhej

gokväll fina ni! inge gym för mig idag heller, har ont i halsen, snorig och fryser. så ikväll ligger jag hemma med en stor kopp te och pluggar istället... jag som är så taggad så jag spricker. men, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! en lång dag på skolan också, 6 lektioner från 8.15-15.50, tur man har så bra kompisar.
kram på er



4e november

Måndag idag, då skoldagen gick rätt så fort eftersom jag saknat min vän Linnea då de fanns en massvis att prata om. Nu sitter jag hos Emil som ska firas eftersom han fyller 18 år idag, grattis mitt fina hjärta!!! 
En kväll fylld med fika, det får bli min cheatday! ;)



Sublime Bronze

denna söndag har jag mestadels spenderat med min fina pojkvän. men vi var tvugna att spendera natten utan varandra. så kvällen har vart tråkig, men jag har gjort massa bra saker ändå, som att städa, smort i mig med brun utan sol, planerat, packat osv. nu ska jag lägga mig och sova, imorn väntar skola.. godnatt!
 
appropå brun utan sol så vill jag tipsa varmt om den som jag använder som heter Sublime Bronze.  jag har egentligen aldrig gillat brun utan sol för jag har sätt så många som blivit fläckiga av det, vilket fick mig att bli avskräckt. men så tipsade min syster mig om denna och jag tycker den är riktigt bra. den är inte lika "stark" som de andra och ger en naturlig brunfärg. plus att det känns som mitt ända alternativ just nu, blek är man och jag har inte råd med att underhålla solariumbränna 3 ggr i veckan..   

lördagsboxning

denna lovvecka beslöt jag mig för att ta en vilovecka från träningen.. på ett sätt är det skönt, men på ett sätt så blir jag tokig och vill bara ta ut mig. så idag kunde jag inte låta bli emils boxningspåse. det fick bli vad det blev, 30 minuter , men herregud vad jobbigt det är.. när det var klart var jag nära på att spy, jag skakade och svetten bara rann, men jag älskar det. 
har man boxningspåse och handskar har man verkligen bra saker för att köra ett bra pass hemma blandat med mata slag effektiv tid, armhävningar, situps osv. kanon ifall man inte orkar ta sig iväg till gymmet. 
 

fikastund

denna dag har hittills bjudits på en mysig fikastund hos mormor. alltid lika gosigt att bara sitta och prata och skratta för gamla minnen. 

höstigt

polo/vetej kjol/cubus örhängen/snö

alva min vän

igår var dagens höjdpunkt att få ta en fika med alva, och hennes vän!  det var skönt att få prata ut om hennes stockholms liv eftersom vi inte hörts så mycket sen hon flyttade! åh vad jag saknar henne, så roligt att få träffas igen!