Skriv din beskrivning här!

första dagen, check

så var första dagen avklarad! Vi fick ett mindre bra schema med långa dagar och många lektioner.. Dock så är årets lektioner relativt roliga, så som servering 1, entreprenörskap och så vidare. Vi hade en lunch på två timmar, så då unnade vi oss att käka på pause.
Hoppas alla haft en trevlig dag!


stan med ronja

idag åkte jag till stan och tog en lång nödvändig runda med ronja och fick med mig bra saker hem. nu har vi precis ätit och till kvällen bjuds det på promenadmys och chill här hemma. huuugs

is&fruktsmoothie

denna underbara smoothie gjorde jag och emil igår, vilket blev succé! 
först krossade vi isen (med en iskrossmaskin) så det blev som "snowslash", och sen fortsatte vi med att hälla i bären och mixade dem. konsistensen var väldigt tjock, så då hällde vi i lite vatten. då vart det perfekt, så vi smakade och märkte att den var lite för sur.. så vi hällde i nån tsk med florsocker! riktigt god blev den!
 

min vän mia

tog för någon dag sen en promenad med min underbara vän Mia. hon är en sådan vän som man vet alltid finns där, som man alltid kan vända sig mot och sviker en aldrig. hon har funnits i mitt liv sedan vi var små, och sen dess har vi alltid hållit ihop. även fast vi är så olika, så finns det inget som kommer slita oss isär.

fotografera

något som jag älskar att göra är att ta kort med min kamera och sedan redigera. när jag blir äldra vill jag lägga en massvis med pengar på en riktigt bra kamera och ha massa fotoalbum tills jag blir gammal. 

en rosig almanacka

igår var jag och köpte min första almanacka! tänkte att det vore smart att ha någonstans att skriva in läxor, prov, jobb, födelsedagar och annat! även fast jag skriver upp ALLT på min mobil känns det ändå lite mer ansvarsfullt på något sätt med en riktig almanacka.

en vecka kvar..

färdig och klar ska jag alldeles strax bege mig mot stan och sedan till emil. det ända vi har planerat idag är gymmet. idag är det bara 1 vecka kvar till skola, en ynka vecka! vart tar tiden vägen? 
imorse blev det även klart att jag ska jobba i bydalen i vinter på lov och helger, vilket jag verkligen ser framemot! jag älskar den typen av miljö! stugor, mys, skidor, varm choklad och så vidare! känns bra att för en gångs skull längta lite till vintern!

frukostsmoothie

att starta dagen med en smoothie är ett av det bästa sätten tycker jag! det är för det första jättegott, mättande och varierande. och sen känns det lite lyxigare också! imorse gjorde jag denna på bilderna nedanför. jag mixade yoghurt, kvarg, hallon och proteinpulver vilket fick bli grunden. sedan hällde jag på musli efter halva glaset ungefär, och sedan lite mer smoothie och ja.. ni förstår! sedan toppade jag med lite hallon. mums! 
 

dag 1 med det nya proteinet

idag var dag 1 med det nya proteinet! jag tyckte det funkade hyffsat bra, den tog ned lite hunger men inte så mycket som jag hoppats på.. god var den iallafall, så jag hoppas på lite bättre efter nästa pass! 

avskedsfika

tog en avskedsfika med min fina vän Alva som flyttar ned till huvudstaden för att gå gymnasium där. vi försökte att inte göra någon stor och sorglig grej av det utan istället ta det som en vanlig fika och avsluta med "vi ses snart!!". för himlarns vad kul vi kommer ha när vi ses, när jag kommer och hälsar på henne och när hon kommer hem. 

kosttillskott

detta på bilden är mitt senaste inköp. det är kosttillskott för tjejer och jag har köpt det i syfte för mellanmål efter träning eftersom jag alltid är hungrig efter jag tränat klart och är skakis när jag väl kommit hem och är klar med maten. jag har aldrig testat nått sånt här förut, så det ska bli kul att se om det dels fyller upp mitt syfte och sen om det ger snabbare resultat vilket det står att det också ska göra. jag ska alltså inte äta detta istället för mat, utan äta det mellan måltiderna! jag gillar att testa nya saker, och eftersom detta inte är dåligt för kroppen tycker jag absolut det är värt ett försök!

masterbrunch

en morgon tidigare i veckan beslöt jag mig för att kliva upp tidigare och överaska emil med en lite lyxigare brunch. när jag senare väckte han och sedan gick upp till min lilla överaskning var första kommentaren "vänta lite.. fyller jag år idag?". hihi jag älskar vardagslyx!


vi två, 17 år

vad skulle jag göra utan dig? ingen är så bra som du. med dig vill jag göra hela världen, om och om igen.
mitt hjärta, min andra hälft.

friday

vad går upp mot 2 timmar armar, axlar och rygg? taggad till tusen ska jag snart bege mig till gymmet för ett eftermiddagspass, tjohooo
annars då? jo allt är superbra! eller inte när jag tänker på att det är skola om ca 20 dagar.. nu gäller det att njuta så mycket som det bara går. nästa helg planerar jag och emil att bege oss på en liten tripp.

en ny start

välkommen in till min nya blogg!
jag kände för en ny start då jag haft min gamla blogg väldigt länge och jag känner att jag vill starta om på nytt med min mer hälsosamma syn på livet som framträtt. här kommer jag dela med mig av allt som innefattar min vardag m.m.
jag är bloggsugen till tusen och hoppas ni är lässugen hihi. sköt om er, kramkram!