Skriv din beskrivning här!

uppdate

 
jag är nu isolerad i fjällen med ett liv som ser ut som detta vakna-jobba-äta-plugga-sova också går det runt så. jag har lite ångest över att jag tar tag i mitt plugg så sent, varför gör jag alltid så mot migsjälv?!?! sen fungerade inte operationen, så den kommer göras mer komplicerat igen. kanon. sen har det hänt lite annat, som gjort att det vart en rätt jobbig och konstig period i mitt liv. men utom allt de där, så kommer det hända en massvis med kul snart!!!!!!!! jag är taggad på livet och jag har sånna förhoppningar på saker, och hoppas på att turen är med mig. vill inte blogga just nu för jag hinner inte ta några roliga bilder. men så fort min praktik är över kommer det rassla till. konstigt inlägg, vet inte om jagg är negg eller pepp, men jag blickar framåt och det gör mig taggad på allt! jag ser nu framemot: allt som inkluderar min och linneas stockholms resa (drake, hotell, shopping och massa kul), lov, intervju i sthlm för solsidan bar, spendera tid med lotta i sthlm, fylla 18, min och felles 18års fest osv. KRAMFRÅNMIG

operation i stockholm

de närmsta dagarna har jag och pappa vart i stocholm i syfte egentligen för att jag skulle opereras, vilket jag också gjorde.men vi gjorde resan jättemysig istället för att det skulle bli en tråkig operationsresa. så vi åt gott, shoppade och myste runt. för er som inte vet så har jag opererat tårkanalen på vänster öga för att den hade täppt igen. 
tusen tack för dessa dagar pappi, du är bäst! 

badtunna

ja vad kan man göra en fredagkväll i bydalen.. jo man kan bada tunna! och de va vad vi gjorde också. jag hade aldrig gjort det tidigare, men jag måste säga att det var över mina förväntningar!!! riktigt avslappnande och mysigt.

KANYE WEST

kanye west ska till bråvalla, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. någon jag lyssnat på så länge jag kan minnas, någon jag ALLTID drömt om att få se. jag måste dit, finns inga andra alternativ alltså!!!!!! 

varma drinkar

fin dag idag i bydalen, idag har jag vart i restaurangen och jobbat, lärt mig om varma drinkar. så vill ni ha en irish coffe kan ni komma till mig ;-) nu ska vi i personalboendet ha harry potter maraton, mysigt! ha en fin kväll.

bydalsmys

livet rullar på i bydalen! samtidigt som jag sitter här i den fjälligaste miljön man kan tänka sig smider jag sommarplaner, perfekt kombo. idag har jag vart i skidshoppen och lärt mig hur man vallar ett par slalomskidor, ställt in skidan efter pjäxan osv. kul och lärorikt har det varit. ikväll ska vi på kvällsskidåkning, kramkram! 

PRAKTIK

Gokväll fina ni! just nu befinner jag mig i bydalen på praktik, och här kommer jag stanna i de 4 kommande veckorna. jag trivs superbra och jag har saknat fjällivet! mer bloggning kommer ;-)
nu ska vi gå och laga lite middag, kramkram

viktoriacornelia

här kommer ett litet smakprov på min och viktorias instagram där vi lägger upp bilder på träning/kost. vi tränar tillsammans, och tyckte att det skulle vara kul med en gemensam instagram. känn er fri att följa den @viktoriacornelia .
kram!